Privacy

1. Verzameling van Persoonsgegevens

1.1. De verhuurder verzamelt persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer bij het maken van een reservering.
1.2. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de huurovereenkomst en voor communicatie met de huurder.

2. Doeleinden van Verwerking

2.1. De persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden: – Bevestigen van reserveringen. – Verwerken van betalingen. – Versturen van informatie over de vakantiewoning en de omgeving. – Afhandelen van klachten en vragen.

3. Bewaartermijn

3.1. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, tenzij er een wettelijke verplichting is om gegevens langer te bewaren.

4. Rechten van de Huurder

4.1. De huurder heeft het recht om inzage te krijgen in zijn/haar persoonsgegevens.
4.2. De huurder kan verzoeken om correctie of verwijdering van zijn/haar persoonsgegevens.
4.3. De huurder heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens.

5. Beveiliging van Gegevens

5.1. De verhuurder neemt passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens van de huurder te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

6. Delen van Gegevens met Derden

6.1. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, behalve wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de huurovereenkomst of wanneer de verhuurder daartoe wettelijk verplicht is.

7. Wijzigingen

7.1. De verhuurder behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wijzigingen zullen op de website worden gepubliceerd en/of per e-mail aan de huurder worden medegedeeld.

Bij het reserveren van de vakantiewoning gaat de huurder akkoord met deze algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de verhuurder via info@vakantieaandemaas.be